Ίριδα

Φωτογραφίες
  • Διεύθυνση: Φισκάρδο, Κεφαλλονιά
  • Τηλ: 26740 41343, 26710 23825, 26740 23803
  • Fax: 26740 41343
Χάρτης
Περιγραφή

To Irida Restaurant Café Bar είναι ένα αρχοντικό κτισμένο στην καρδιά του λιμανιού του Φισκάρδου. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που προσφέρει πολλές επιλογές έτσι ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες καθένα πελάτη. Οι κυρίες Ελένη και Κική Γερμενή θα σας υποδεχθούνε με μεγάλη χαρά και φιλοξενία που θα σας καθηλώσει. 

Μπορείτε να καθίσετε στο εσωτερικό του μαγαζιού, έναν ευρύχωρο κλιματιζόμενο χώρο με μια ιδιαίτερη διακόσμηση και πολύ καλές μουσικές επιλογές. Εάν θέλετε να καθίσετε σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να καθίσετε είτε στα τραπεζάκια κάτω από τις ολάνθιστες βοκαμβίλιες είτε στα τραπέζια της προκυμαίας, διίπλα στο κύμα.

Το εστιατόριο παρέχει μεγάλη ποικιλία πιάτων όπως ελαφριά κρύα γεύματα, κρέπες & σαλάτες, ελληνική, ιταλική και διεθνή κουζίνα, ζυμαρικά, πιάτα της ώρας, θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και ποικιλίες. Στο εστιατόριο επίσης μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας ή να απολαύσετε ένα ποτό ή ένα cocktail.

Στο Irida Restaurant Café Bar φυσικά μπορείτε να πιείτε τον καφέ ή το χυμό σας και να απολαύσετε ένα γλυκό ή παγωτό. Όλες οι γεύσεις είναι μοναδικές και η ποιότητα εξαιρετική.

Άλλες καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία